Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. | 6/7/2022 | Καλό καλοκαίρι σε όλους! | Να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες για το χειμώνα | Αν κάποιος σύνδεσμος δε λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail για να το διορθώσουμε|

Επικοινωνία2

| 1/5/2022 | Συνεχώς νέες εκπλήξεις σε εκπαιδευτικό υλικό | Αν στο κατέβασμα των βιβλίων δε δουλεύει το name: xrhsths123 και το password: pass1234 αλλάξτε το name σε: xrhsths124 και το password σε: pass124 | Καλό διάβασμα |

banner

Panosgn Panosgn

banner-06

banner-06

menu

Μήνυμα διαχειριστή

Μήνυμα διαχειριστή

Ευχές

Ευχές
Ευχές

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Διασκεδαστικοί Τρόποι για διάβασμα με τους μικρούς μας ήρωες!

Reblogged from: 
http://offsite.com.cy/
Το διάβασμα μπορεί να γίνει ένας διασκεδαστικός τρόπος εκμάθησης για τα παιδιά και ένας ξεκούραστος και ποιοτικός τρόπος χωρίς γκρίνιες και φωνές για να περάσετε λίγες ώρες μαζί με τους μικρούς σας ήρωες! Ακολουθήστε τους πιο κάτω τρόπους και θα μας θυμηθείτε!
Παίξτε παιχνίδια. Καθίστε μαζί του να διαβάσετε αναφέροντάς του πως όποιος τελειώσει πρώτος θα κερδίσει. Για παράδειγμα το έπαθλο μπορεί να είναι τα αγαπημένα του αυτοκόλλητα, το αγαπημένο του παιχνίδι (ηλεκτρονικό ή μη) ή ακόμα μια βόλτα, ανταμείβοντάς το έτσι για την προσπάθεια.
Εφοδιαστείτε με ένα λευκό πίνακα και διάφορους μαρκαδόρους έτσι ώστε το παιδί να γράφει και να διορθώνει την ορθογραφία του ή να κάνει την αριθμητική του. Ή ακόμα ας γίνουν και αυτοί μικροί δάσκαλοι και να μάθουν σε σας το μάθημα της ημέρας.
Χρησιμοποιήστε αντικείμενα για να κάνετε το διάβασμα πιο ζωντανό! Πάρτε κέρματα, φρούτα, καραμέλες για να λύσετε ασκήσεις αριθμητικής.
Βρείτε το αγαπημένο του παιχνίδι ή λούτρινο αρκουδάκι και χρησιμοποιήστε το ως δάσκαλο έτσι ώστε να κερδίσετε την προσοχή του.

Καθώς διαβάζετε την ανάγνωση αλλάξτε τη φωνή σας και προτρέψτε το παιδί σας να το κάνει και αυτό.

Μαθήματα όπως η Επιστήμη, τα Μαθηματικά ή ακόμα και τα Αγγλικά μπορούν να διαβαστούν σύμφωνα με μελέτες με τη συνοδεία μουσικής.
Είναι σημαντικό: Να δείξετε εσείς πρώτα ήρεμη και θετική διάθεση προς το διάβασμα.
Να μάθει το παιδί από μικρή ηλικία να διαβάζει βιβλία. Βάλτε το διάβασμα στη ζωή του παιδιού,  10 λεπτά πριν κοιμηθεί κάθε βράδυ και ξεκλέβοντας μια ώρα το Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...